Baile Felix, Calea Beiusului, nr. 53, Tel: +40 744 606 793

Stranduri la Baile Felix Obiectivele turistice acuatice recomandate din Baile Felix

Statiunea balneoclimaterica Baile Felix este "Perla apelor termale din Romania" si ofera conditii de imbaiere la standarde europene.

Strand Apollo

Detalii Strand Apollo

Strandul Apollo din Baile Felix este singurul strand din statiune care este la dispozitia turistilor tot timpul anului. stranddul este deschis atat iarna cat si vara. Dispune de 4 bazine cu apa termala. Oaspetii celor doua stranduri, Apollo si Felix, au acces la facilitatile ambelor obiective turistice.

Strand Apollo Baile Felix

Strand Felix

Detalii Strand Felix

Strand Felix sau strandul de vara, asa cum mai este cunoscut este la dispozitia turistilor pe toata periada calda a anului. De regula este deschis publicului in perioada 1 Mai - 30 septembrie, in functie de vremea de afara. Strandul dispune de bazine cu apa termala, bazine pentru copii si tobogane.

Strand Felix din Baile Felix

Strand Padis

Detalii Aquapark President

Strandul Padis se afla in imediata vecinatate a Padurii Felix, langa Hotel International. Strandul dispune de 3 bazine cu apa termala. Constructia bazinelor este astfel gandita in cat din bazinul care este alimentat cu apa termala, apa se scurge in urmatorul bazin de unde in cel de-al treilea cu temperaturi, intre 28 si 35 grade.

Strand Padis Baile Felix

Aquapark President

Detalii Aquapark President

Aquapark President este primul aquapark din Baile Felix care dispune de bazine exterioare si acoperite. Obiectivul turistic dispune de numeroase elemente de relaxare, atat in interior cat si in exterior. Aquapark-ul este in permanenta dezvoltare si ofera numeroase tobogabne cu diferite grade de dificultate.

Aquapark President

Aquapark Felixarium

Detalii Aquapark Felixarium

Cel mai nou aquapark din statiunea Baile Felix este Aquapark Felixarium. Acest auapark este parte a celui mai modern complex hotelier din staiune, Hotel Lotus Therm 5*. Accesul la acest obiectiv turistic este permis in limita locurilor disponibile. Aquapark-ul dispune de 10 piscine acoperite, 4 bazine in exterior si 2 tobogane.

Aquapark Felixarium