1
Baile Felix, Calea Beiusului, nr. 53, Tel: +40 744 606 793

Fürdők Félixen Ajánlott vízi látnivalók Félixen

A Felix üdülőhely a "Termálvíz gyöngye Romániában", és európai színvonalú fürdési feltételeket kínál.

Apollo Strand

Részletek Apollo strand

Az Apollo strand az egyetlen, strand amely egész évben elérhető a turisták számára. A Strandd télen és nyáron is nyitva tart. 4 termálvizes medencével rendelkezik. A két csuszda, az Apollo és Felix vendégei számára is hozzáférhetőek.

Strand Apollo Baile Felix

Felix fürdő

Részletek Felix strand

A Felix Strand vagy a nyári strand, ahogy ismert, a turisták számára az év forró nyári napján áll rendelkezésre. Általában nyitva áll a nyilvánosság számára május 1-től szeptember 30-ig, az időjárástól függően. A strandon termálmedencék, gyermekmedencék és csúszdák találhatók.

Strand Felix din Baile Felix

Padis strand

Részletek Aquapark President

A Padis strand a Felix erdő közvetlen közelében található, a Hotel International mellett. A strandon 3 termálvizes medence található. A medencék építése lépcsőzetes, az elsőből folyik a másodikba és abból a harmadik medencébe. A hőmérséglet 28 és 35 fok Celsius között változik.

Strand Padis Baile Felix

President Aquapark

Részletek Aquapark President

Az Aquapark President az első aquapark Baile Felixben, amely szabadtéri és fedett medencével rendelkezik. A turisztikai objektum számos relaxációs elemmel rendelkezik, mind beltéren, mind a szabadban. Az Aquapark folyamatosan fejlődik és számos nehézségi fokú csúszdát kínál.

Aquapark President

Felixsarium Aquapark

Részletek Felixarium Aquapark

A Baile Felix üdülőhely legújabb aquaparkja a Felixarium Aquapark. Ez a vízi park az üdülőhely legmodernebb szállodakomplexumának része, a Lotus Therm 5 * Hotel. Az aquaparkba való belépés a rendelkezésre álló helyek fügvényében lehetséges. Az Aqua Park 10 fedett medencével, 4 szabadtéri medencével és 2 szánkóval rendelkezik.

Aquapark Felixarium