1
Baile Felix, Calea Beiusului, nr. 53, Tel: +40 744 606 793

GDPR - Carmena panzió Félixfürdő

GDPR - Carmena PanzióA személyes adatok védelméről szóló általános rendelet

A hatályos jogszabályoknak megfelelően a Carmena Panzió a személyes adatok kezelésére vonatkozó követelményekhez igazodik. Mivel a Carmena Panzió honlapján a kapcsolattartó adatlapon és az ajánlatkérő adatlapon keresztül történő kérés az alábbiakban leírt valamennyi feltétel elfogadását teszi szükségessé, javasoljuk, hogy minden információt figyelmesen olvasson el. Ha bármilyen kérdése van, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk írásban vagy telefonon.

1. 1. A www.pensiunecarmena.ro oldalon gyűjtött személyes adatok

A www.pensiunecarmena.ro weboldalon a személyes adatokat csak a ajánlatkérés vagy foglalás és információkérés céljából gyűjtik. A személyes adatokat a következő oldalakon gyűjtik:

1.1 A kapcsolati adatlapon gyűjtött személyes adatok típusa:

1.2 A ajánlatkérő adatlapon gyűjtött személyes adatok típusa:

A kapcsolat oldalon található adatlap esetében, illetve az ajánlatkérő adatlap esetében a telefonszámra azért van szükség hogy megoldhatók legyenek azok a helyzetek amikor a megadott e-mail cím helytelen. Az E-mail címre, kizárólag a kapcsolatoldali megkeresésre kiküldendő válasz érkezik majd, illetve szállásajánlat adatai. Mindkét adatlap esetében a Vezetéknév és keresztnévre az adott személy azonosítására van szükség.

2. A személyes adatok tárolásának ideje a www.pensiunecarmena.ro honlapon

A www.pensiunecarmena.ro weboldalon gyűjtött személyes adatokat 2 naptári évig tárolják, a kérés kezdeményezésének dátumától kezdve.

3. Begyüjtött személyes adatok feldolgozási módja és az adokhoz való hozzáférés

A személyes adatokat maximális biztonsággal tárolju és feldolgozzuk. Személyes adatbiztonsági incidensek esetén a hatályos jogszabályok rendelkezéseivel összhangban elektronikus levélben értesítjúk az érdekelteket illetve értesítjük a ANSPDCP-t (a Személyes Adatfeldolgozási Felügyelet Nemzeti Hatósága). - www.dataprotection.ro. A www.pesiunecarmena.ro weboldalon gyűjtött személyes adatok feldolgozását és kezelését egy engedélyel rendelkező adatkezelő személyi végzi.
A személyes adatokhoz való hozzáférés csak az adatkezelő számára lehetséges. Személyes adatok NEM kerülnek továbbításra harmadik félnek, kivéve az illetékes hatóságokat, ha erre vonatkozó kérés érkezik, az érvényes jogszabályok betartásával.

4. A felejtésre való jog

A hatályos jogszabályok szerint bármely adat-tulajdonosnak joga van az információk törlését kérni, részben vagy egészben, indoklás nélkül. Ez a jogot a „Felejtés jog” néven is ismert.
Mivel vendégeink jogainak tiszteletben tartása és a hatályos jogszabályok a legfontosabbak számunkra, ha személyes adatait törölni szeretné, a www.pensiunecarmena.ro címen töltse ki a kapcsolattartó űrlapot, ahol kérheti a felejtésre való jogának végrehajtását.

5. Személyes adatok és Carmena Panzió Hírlevél

A Carmena Panzió hírlevelet küld csak azoknak, akik kifejezetten ezt kérték. Felirtkozni a Carmena panzió hírlevelére a honlapon megtalálható adatlap segítségével lehetséges. A hírlevélre való feliratkozással beleeggyezését adja Carmena panzió, a megadott E-mail címre hírlevelét kiküldje. A carmena panzió, maximum 1 (egy) hírlevelet küldhet havonta. A hírlevélről való leiratkozás az első hírlevél alkalmával kérvényezhető, illetve a kapcsolat oldal adatlap kitöltése segítségével kérhető. A leiratkozás nem jelenti minden esetben az adatok törlését is az adatbázisból. E-mail címének törlését a kapcsolat oldalon található adatlap kitöltésével kérheti. A Carmena Panzió Hírlevélre való feliratkozáskor megadott e-mail címre, a személyes adatok szabályzata vonatkoznak, és ennek következtében az összes fent leírt feltétel és szabály, valamint a feldolgozási módszerek érvényesek, hangsúlyt fektetve arra, hogy a megadott információkat csak a kommunikációra használjuk és kizárólag a Carmena Penzió által engedélyezett személyes adatkezelője végzi.

A helyes és teljes információkért kérjük, olvassa el a következőket:

A www.pensiunecarmena.ro honlap használatának feltételei