1
Baile Felix, Calea Beiusului, nr. 53, Tel: +40 744 606 793

Carmena Panzió 3 * Felixfürdő

CARMENA TÚTISZTIKAI KOMPLEXUM Szállás és étterem Félixfürdőn

Panziónkban turistaként érkezik, és barátként távozik! Őn a megfelelő helyre érkezett! A Carmena Panzió 3* az Ön rendelkezésére áll és tökéletes feltételeket biztosít az Ön pihenése és relaxációja érdekében. A házigazdák az Ön rendelkezésére állnak, így Önnek a legjobb szállás feltételeket álnak rendelkezésére, mindössze 5 km-re Nagyváradtól és 22 km-re a Bors-Ártánd határátkelőhelytől.

Carmena Turisztikai Komplexum

A Carmena turisztikai komplexumot az Idegenforgalmi Minisztérium 2006-ban 3 * osztályozta, és a következő típusú szobatipusokkal rendelkezik: kétágyas szoba, háromágyas szoba, 4 férőhelyes szoba, apartman és 3 - 4 férőhelyes szobák új építésű villákban. A panzió vendégei bérmentve parkolhatnak a komplexum udvarán.

Carmena komplexum

Izléses szobák

Minden szobában modern bútorok, saját fürdőszoba, TV + kábel és vezeték nélküli internet áll rendelkezésre. A szobák a földszinten, a emeleten és a tetőtérben találhatók. A szobák légkondicionáltak. Télen a szobákat saját hőközpont fűti, így a kellemes pihenéshez szükséges kényelmet még a hideg napok hőmérsékletei sem zavarják meg.

Háromágyas szoba Carmena Panzió

Pihenés és relaxáció

A természetes termálvizes strandokon és Aquaparkokban, pihentető fürdő után, a Carmena Complex ideális feltételeket biztosít a pihenésre és relaxációra.

  • Zártkörű étterem
  • Nyári terasz
  • Barbecue - Bogrács - Kandalló
Terasz Carmena panzió

SZOLGÁLTATÁSOKVendégeink kényelmét szolgáló szolgáltatások

Parkoló

A Carmena panzió vendégei ingyenesen vehetik igénybe a komplexum udvarán található parkolót. A parkolás éjszaka kivilágított.

Ingyenes WIFI

Tudjuk, hogy internet-hozzáférésre van szükség, ezért telepítettünk egy vezeték nélküli hálózatot, amely bárhol elérhető a komplexumban.

Nyári terasz

A Carmena Pension vendégei nyáron és nem csak a nyári teraszon étkezhetnek, ahol grillezési lehetőség áll rendelkezésre.

Zártkörű étterem

A Carmena Panzió vendégei számára lehetőség nyílik gazdag és változatos reggeli elfogyaztására, hogy jól induljon a reggel.

Hasznos tudnivalók

Hasznos információkat nyújtunk vendégeinknek a környék látnivalóiról, vásárlási lehetőségeiről stb.

GDPR

A Carmena Panzióban a személyes adatai biztonságban vannak! Az elsők között voltunk akik betartják az új szabályokat.