Baile Felix, Calea Beiusului, nr. 53, Tel: +40 744 606 793

GDPR - Pensiunea Carmena din Baile Felix

GDPR - Pensiunea Carmena Regulamentul General privind Protecția Datelor Personale

In conformitate cu legislatia in vigoare, Pensiunea Carmena s-a aliniat cerintelor in materie de operare a datelor cu caracter personal. Deoarece pe website-ul Pensiunii Carmena solicitarea de informatii prin intermediul formularului de contact, precum si initierea de rezervare prin intermediul formularului corespunzator, necesita acceptarea tuturor conditiilor descrise mai jos, recomandarea noastra este sa cititi cu atentie toate informatiile. In cazul in care aveti intrebari, nu ezitati sa ne contactati in scris sau telefonic.

1. Datele cu caracter personal colectate pe www.pensiunecarmena.ro

Pe www.pensiunecarmena.ro, datele cu caracter personal sunt colectate numai cu scopul de a finaliza in conditii civilizate rezervarile si solicitarile de informatii. Datele cu caracter personal sunt colectate pe urmatoarele pagini:

1.1 Tipurile de date cu caracter personal colectate prin intermediul formularului de contact sunt:

1.2 Tipurile de date cu caracter personal colectate prin intermediul formularului de rezervare sunt:

In cazul formularului de contact, numarul de telefon este necesar pentru solutionarea situatiilor in care adresa de Email furnizat este gresit. Adresa de Email este colectat numai pentru transmiterea raspunsului, in cazul formularului de contact si pentru transmiterea ofertei de cazare, in cazul formularului de rezervare. In cazul ambelor formualre, numele si prenumele este necesar pentru identificarea persoanei care initiaza solicitarea.

2. Perioada de stocare a datelor cu caracter personal pe www.pensiunecarmena.ro

Datele cu caracter personal colectate prin intermediul website-ul www.pensiunecarmena.ro sunt stocate timp de 2 ani calendaristici, incepand cu data initierii solicitarii.

3. Modul de prelucrare a datelor cu caracter personal colectate si accesul la aceste informatii

Datele cu caracter personal sunt stocate si prelucrate in conditii de securitate maxima. In cazul unor eventuale incidente de securitate a datelor cu caracter personal, conform cu prevederilor legislatiei in vigoare, veti fi notificat, prin intermediul postei electronice si deopotriva va notificata si ANSPDCP (Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal) - www.dataprotection.ro. Prelucrarea si manipularea datelor cu caracter personal colectate prin intermediul website-ului www.pesiunecarmena.ro se efectueaza de catre un Operator de Date cu caracter personal Autorizat.
Acces la Datele cu caracter personal are numai Operatorul de date autorizat. Datele cu caracter personal NU vor fi transmise nici unei terte parti, decat autoitatilor competente, in cazul in care exista o solicitare in acest sens, in conformitate cu legislatia in vigoare.

4. Dreptul de a fi uitat

In conformitate cu legislatia in vigoare, orice detinator al datelor cu caracter personal are dreptul de a solicitat stergerea informatiilor, partial sau total, fara a fi nevoit sa ofere un motiv. Acest drept este cunoscut si sub sintagma de "Dreptul de a fi uitat".
Deoarece respectarea drepturilor oaspetilor nostri, precum si a legislatiei in vigoare reprezinta cel mai important lucru pentru noi, in cazul in care doriti stergerea datelor cu caracter personal de pe www.pensiunecarmena.ro, va rugam sa completati formularul de contact, unde va trebui sa specificati faptul ca doriti apelat la "Dreptul de a fi uitat".

5. Date cu caracter personal si Buletinul informativ al Pensiunii Carmena

Pensiunea Carmena trimite buletine informative (Newsletter) numai celor care au solicitat in mod explicit acest lucru. Inscrierea pentru primirea de buletine informative, prin intermediul completarii formularului de inscriere de pe www.pensiunecarmena si furnizarea unei adrese de Email valide, reprezinta solicitarea si acceptul pentru primirea de newslettere. Pensiunea Carmena va trimite cel mult 1 buletin informativ lunar. Dezabonarea de la buletinele informative se poate face odata cu primirea unui newsletter sau printr-un mesaj transmis prin intermediul formularului de contact. Dezabonarea de la buletinul informativ nu inseamna si stergerea din baza de date, decat doar sistarea expedierii mesajelor informative. Stergerea definitiva a adresei de Email se poate solicita prin intermediul formularului de contact. Adresa de Email furnizat la inscrierea la buletinul informativ al Pensiunii Carmena intra sub incidenta Datelor cu Caracter Personal si ca urmare sunt valabile toate regulile descrise anterior precum si modalitatile de prelucrare, cu accent pe faptul ca informatiile furnizate vor fi utilizate numai pentru scopul comunicat si numai de catre Operatorul de Date cu Caracter Personal Autorizat al Pensiunii Carmena.

Pentru o informare corecta si completa va invitam sa cititi si:

Termenii is conditiile de utilizare a site-ului www.pensiunecarmena.ro