Baile Felix, Calea Beiusului, nr. 53, Tel: +40 744 606 793

Pensiunea Carmena 3* din Baile Felix

COMPLEX TURISTIC CARMENA 3* Cazare si Restaurant in Baile Felix

La pensiunea noastra veniti ca turist si plecati ca prieten! Ati ajuns acolo unde trebuie! Pensiunea Carmena 3* este la dispozitia dumneavoastra pentru a va oferi acele momente de relaxare de care aveti nevoie. Gazdele va stau la dispozitie, oferindu-va cele mai bune conditii de cazare la amplasamentul situat la numai 5 Km de municipiul Oradea si la 22 Km de punctul de trecere a frontierei Bors.

Complexul turistic Carmena

Complexul Turistic Carmena a fost clasificat de Ministerul Turismului in anul 2006 la 3 margarete si dispune de urmatoarele tipuri de spatii de cazare: camere duble, camere triple, camere cu 4 locuri, apartament in Pensiune, camere de 4 locuri la Vilute. Oaspetii pensiunii au la dispozitie o parcare generoasa in curtea complexului.

Complex Carmena

Camere pe gustul tuturor

Toate spatiile de cazare dispun de mobilier modern, baie proprie, TV + cablu si internet Wireless. Camerele sunt situate la parter, etajul unu si etajul doi. Camerele sunt dotate cu aer conditionat. Pe timp de iarna camerele sunt incalzite prin intermediul centralei termice proprii, oferind confortul necesar unui sejur placut chiar si in zilele cu temperaturi sub pragul ingehtului.

Camera tripla Pensiunea Carmena

Odihna si relaxare

Dupa o baie relaxanta la strandurile cu apa termala naturala si Aquapark-urile din statiune Complexul Carmena ofera conditii ideale de odihna si relaxare.

  • Restaurant cu circuit inchis
  • Terasa de vara
  • Gratar - Ceaun - Semineu
Terasa Pensiunea Carmena

FACILITATI SI SERVICIIFacilitati si servicii pentru confortul oaspetilor nostri

Parcare

Oaspetii Pensiunii Carmena beneficiaza de parcare gratuita in curtea complexului. Parcarea este iluminata pe timp de noapte.

WIFI Gratuit

Stim ca aveti nevoie de acces la internet, motiv pentru care am instalat o retea Wireless care poate fi accesata oriunde in incinta complexului.

Terasa de vara

Pe timp de vara si nu numai, oaspetii cazati la Pensiunea Carmena au acces la terasa de vara care ofera conditii pentru gratar.

Restaurant cu circuit inchis

Pentru oaspetii Pensiunii Carmena oferim posibilitatea servirii unui mic dejun bogat si diversificat pentru ca ziua sa porneasca cu dreptul.

Informatii utile

Oferim informatii utile oaspetilor nostri despre obiectivele turistice din zona si din vecinatati, evenimente, posibilitati de shoping, etc.

GDPR

La Pensiunea Carmena informatii cu caracter personal sunt in siguranta! Suntem printre primii care ne-am conformat noilor reglementari.